No image found
Sportweddenschappen

Wed op nationaal en internationaal voetbal: Champions League, Europa League, Pro League, Premier League, La Liga etc. Waag ook je kans op andere sporten zoals tennis, basketbal (NBA!), hockey, darts... Kijk gratis naar duizenden wedstrijden op ons live stream platform.

No image found
CASINO

Het geheel van condities en bepalingen die de contractuele verhoudingen definiëren zoals hierin omschreven en door beide partijen aanvaard zoals ze actueel beschreven zijn. Meer weten?

No image found
POKER

Speel poker bij Unibet! Maak je eigen avatar aan en speel anoniem in honderden online tornooien. Verdien toernooitickets door ze te winnen of door ze toegekend te krijgen via achievements, missies en promoties. Zoek een spel met minimale inspanning. Je kiest een spel, de vorm en de stake, en gaat van start. Als er op dat moment geen spel van dat type wordt gespeeld, wordt het gestart wanneer drie mensen hun interesse hebben aangegeven. Alle tafels worden willekeurig ingedeeld om er zeker van te zijn dat alle spellen eerlijk verlopen.

Sportweddenschappen - Wed op Unibet.be en geniet van de beste noteringen op het internationale voetbal en de aanstaande interlands. Wed voor de wedstrijd of live op wie het Europees Kampioenschap wint, maar ook op de kwalificaties en vriendschappelijke wedstrijden in het internationale voetbal, o.a. van onze Rode Duivels. Je kan daarnaast meer dan 10000 sportwedstrijden live bekijken via onze gratis live streaming. Je kan live op al die evenementen gokken. Ontvang 100% tot €60 bonus bij je inschrijving op Unibet!
Algemene voorwaarden - Het geheel van condities en bepalingen die de contractuele verhoudingen definiëren zoals hierin omschreven en door beide partijen aanvaard zoals ze actueel beschreven zijn. Meer weten?
Verantwoord wedden - Unibet is opgericht door spelers, voor spelers. We begrijpen en onderkennen de gevaren van online kansspelen en investeren in preventie. We werken onder andere samen met Gaming Therapy. Klik hier voor meer informatie.
Contacteer ons - Onze klantendienst is 24 uur op 24 bereikbaar! Klik hier